Locatie

Het woonproject Light Falls combineert open architectuur met rustgevend groen op een boogscheut van Gent. Light Falls kan uitpakken met een strategische ligging aan het college van Melle: vlakbij de belangrijkste invalswegen en het station van Melle.

Te midden van een groene omgeving en vlakbij Gent-centrum

Light Falls ligt in een nieuw aangelegd natuurpark.
Light Falls gaat niet alleen prat op vernieuwende architectuur, ook de landschapsarchitectuur wordt op een grensverleggende manier aangepakt. Achter de woonsite ligt het groene recreatiecentrum Kouterslag met een uitgestrekte vijver.


Strategische ligging vlakbij de belangrijke invalswegen

De woonsite Light Falls ligt vlakbij de belangrijke invalswegen: de oprit van de E17, E40 en R4 zijn vlakbij.
Het station van Melle ligt op fietsafstand en er vertrekt een fijnmazig fietspadennet vanop het domein, zowel naar een recreatieve route als richting dorps- en stadscentrum.


Centrale ligging vlakbij alle voorzieningen en de dorpskern

De nieuwbouwsite Light Falls is centraal gelegen, vlakbij centrum Melle en alle nutsvoorzieningen.

In een straal van 500m bevindt zich een grote supermarkt, een prestigieuze school, een tankstation en een bushalte.
Vlakbij vindt u eveneens het treinstation, de centrale bibliotheek, de muziekschool, recreatie- en sportterreinen evenals een apotheker, bakker, slager en bank.
Ook op de site zelf is er een unit voorzien voor praktijk-, winkel- en kantoorruimtes.


Rechtover het prestigieuze Paters Jozefietencollege van Melle

Het College van Melle staat bekend om zijn kwalitatieve onderwijs, respect voor traditie en unieke pedagogische concept op maat van elke individuele leerling. Het Paters Jozefietencollege ligt ver weg van de stadsdrukte, in een groene, open ruimte.

Dankzij zijn gerenommeerde internaat, telt het college leerlingen uit alle hoeken van het land die één hechte gemeenschap vormen. De school is voortdurend in beweging en streeft naar een actieve levensstijl met het accent op sport en een harmonieuze algemene ontwikkeling. Het college gaat prat op een brede sportinfrastructuur met onder meer een overdekt zwembad met beweegbare bodem, een volwaardige sporthal en outdoor tennisterreinen.

Geïnteresseerd?

Wordt uw liefde voor Light Falls nu al aangewakkerd? Wilt u verder op de hoogte worden gehouden over de verdere evolutie?
Schrijf dan in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste meer informatie.

Plannen en prijzen?

Mail naar info@lightfalls.be

Meer info? Bel ons:

0495 52 44 05

Of 09 242 85 65